Microsoft Azure Architect Design Practice Exam Part 1

Azure304-Practice Exam Series

Microsoft Azure Architect Design Practice Exam Part 1

Notes: Hi all, Microsoft Azure Architect Design Practice Exam Part 1 will familiarize you with types of questions you may encounter on the certification exam and help you determine your readiness or if you need more preparation and/or experience. Successful completion of the practice exam does not guarantee you will pass the certification exam as the actual exam is longer and covers a wider range of topics. We highly recommend you should take Microsoft Azure Architect Design Guarantee Part because it include actual exam questions and highlighted answers are collected in our exam. It will help you pass exam in easier way.

Part 1: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-1
Part 2: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-2
Part 3: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-3
Part 4: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-4
Part 5: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-5
Part 6: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-6
Part 7: https://www.awslagi.com/microsoft-azure-architect-design-practice-exam-part-7

1. HOTSPOT –
You deploy several Azure SQL Database instances.
You plan to configure the Diagnostics settings on the databases as shown in the following exhibit.
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 1
Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement based on the information presented in the graphic.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 1.1
Answer:
Box1: 90
Box2: 730

2. Your company uses Microsoft System Center Service Manager on its on-premises network. You plan to deploy several services to Azure. You need to recommend a solution to push Azure service health alerts to the Service Manager. What should you include in the recommendation?

A. Azure Notification Hubs
B. Azure Event Hubs
C. IT Service Management Connector (ITSM)
D. Application Insights Connector

Answer: C

3. You have an on-premises Hyper-V cluster. The cluster contains Hyper-V hosts that run Windows Server 2016 Datacenter. The hosts are licensed under a Microsoft Enterprise Agreement that has Software Assurance. The Hyper-V cluster hosts 3 virtual machines that run Windows Server 2012 R2. Each virtual machine runs a different workload. The workloads have predictable consumption patterns. You plan to replace the virtual machines with Azure virtual machines that run Windows Server 2016. The virtual machines will be sized according to the consumption pattern of each workload. You need to recommend a solution to minimize the compute costs of the Azure virtual machines. Which two recommendations should you include in the solution? Each correct answer presents part of the solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.

A. Purchase Azure Reserved Virtual Machine Instances for the Azure virtual machines
B. Create a virtual machine scale set that uses autoscaling
C. Configure a spending limit in the Azure account center
D. Create a lab in Azure DevTest Labs and place the Azure virtual machines in the lab
E. Activate Azure Hybrid Benefit for the Azure virtual machines

Answer: A E

4. You have an on-premises Active Directory forest and an Azure Active Directory (Azure AD) tenant. All Azure AD users are assigned a Premium P1 license. You deploy Azure AD Connect. Which two features are available in this environment that can reduce operational overhead for your company’s help desk? Each correct answer presents a complete solution. NOTE: Each correct selection is worth one point.

A. Azure AD Privileged Identity Management policies
B. access reviews
C. self-service password reset
D. Microsoft Cloud App Security Conditional Access App Control
E. password writeback

Answer: C E

5. You are planning the implementation of an order processing web service that will contain microservices hosted in an Azure Service Fabric cluster. You need to recommend a solution to provide developers with the ability to proactively identify and fix performance issues. The developers must be able to simulate user connections to the order processing web service from the Internet, as well as simulate user transactions. The developers must be notified if the goals for the transaction response times are not met. What should you include in the recommendation?

A. container health
B. Azure Network Watcher
C. Application Insights
D. Service Fabric Analytics

Answer: C

6. You need to recommend a solution to generate a monthly report of all the new Azure Resource Manager resource deployments in your subscription. What should you include in the recommendation?

A. Azure Analysis Services
B. Azure Activity Log
C. Azure Monitor action groups
D. Azure Advisor
E. Azure Monitor metrics
F. Azure Log Analytics
G. Application Insights

Answer: B

7. HOTSPOT – You have an Azure App Service Web App that includes Azure Blob storage and an Azure SQL Database instance. The application is instrumented by using the Application Insights SDK. You need to design a monitoring solution for the web app. Which Azure monitoring services should you use? To answer, select the appropriate Azure monitoring services in the answer area. NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 7

Answer:
Box1: Azure Log Analytics
Box2: Azure Service Map
Box3: Azure Application Insights
Box4: Azure Application Insights

8. DRAG DROP –

You have an Azure Active Directory (Azure AD) tenant. All user accounts are synchronized from an on-premises Active Directory domain and are configured for federated authentication. Active Directory Federation Services (AD FS) servers are published for external connections by using a farm of Web Application Proxy servers.
You need to recommend a solution to monitor the servers that integrate with Azure AD. The solution must meet the following requirements:
Identify any ADFS issues and their potential resolutions.
– Identify any directory synchronization configuration issues and their potential resolutions
– Notify administrators when there are any issues affecting directory synchronization or AD FS operations.
Which monitoring solution should you recommend for each server type? To answer, drag the appropriate monitoring solutions to the correct server types. Each monitoring solution may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Select and Place:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 8

Answer:
Box1: Azure AD Connect Health
Box2: Azure AD Connect Health
Box3: Azure AD Connect Health

9. You plan to deploy 200 Microsoft SQL Server databases to Azure by using Azure SQL Database and Azure SQL Database Managed Instance. You need to recommend a monitoring solution that provides a consistent monitoring approach for all deployments. The solution must meet the following requirements:

– Support current-state analysis based on metrics collected near real-time, multiple times per minute, and maintained for up to one hour.
– Support longer term analysis based on metrics collected multiple times per hour and maintained for up to two weeks. Support monitoring of the number of concurrent logins and concurrent sessions.
What should you include in the recommendation?

A. dynamic management views
B. trace flags
C. Azure Monitor
D. SQL Server Profiler

Answer: C

10. DRAG DROP –
You plan to move several apps that handle critical line-of-business (LOB) services to Azure. Appropriate personnel must be notified if any critical resources become degraded or unavailable. You need to design a monitoring and notification strategy that can handle up to 100 notifications per hour. Which three actions should you recommend be performed in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.
NOTE: More than one order of answer choices is correct. You will receive credit for any of the correct orders you select.
Select and Place:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 10

Answer:
Create a resource group
Create an activity log alert for service health
Create an action group for alerts to email addresses

11. DRAG DROP –
You manage a solution in Azure. The solution is performing poorly.
You need to recommend tools to determine causes for the performance issues.
What should you recommend? To answer, drag the appropriate monitoring solutions to the correct scenarios. Each monitoring solution may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Select and Place:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 11

Answer:
Box 1: Azure Monitor
Box 2: Azure Monitor
Box 3: Azure Monitor

12. You have an Azure subscription named Project1. Only a group named Project1admins is assigned roles in the Project1 subscription. The Project1 subscription contains all the resources for an application named Application1. Your company is developing a new application named Application2. The members of the Application2 development team belong to an Azure Active Directory (Azure AD) group named App2Dev. You identify the following requirements for Application2:
– The members of App2Dev must be prevented from changing the role assignments in Azure.
– The members of App2Dev must be able to create new Azure resources required by Application2.
– All the required role assignments for Application2 will be performed by the members of Project1admins.
You need to recommend a solution for the role assignments of Application2.
Solution: Create a new Azure subscription named Project2. Assign Project1admins the Owner role for the Project2 subscription. Assign App2Dev the Contributor role for the Project2 subscription.
Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

13. You have an Azure subscription named Project1. Only a group named Project1admins is assigned roles in the Project1 subscription. The Project1 subscription contains all the resources for an application named Application1. Your company is developing a new application named Application2. The members of the Application2 development team belong to an Azure Active Directory (Azure AD) group named App2Dev. You identify the following requirements for Application2:
– The members of App2Dev must be prevented from changing the role assignments in Azure.
– The members of App2Dev must be able to create new Azure resources required by Application2.
– All the required role assignments for Application2 will be performed by the members of Project1admins.
You need to recommend a solution for the role assignments of Application2. Solution: Create a new Azure subscription named Project2. Assign Project1admins the User Access Administrator role for the Project2 subscription. Assign App2Dev the Owner role for the Project2 subscription. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

14. You have an Azure subscription named Project1. Only a group named Project1admins is assigned roles in the Project1 subscription. The Project1 subscription contains all the resources for an application named Application1. Your company is developing a new application named Application2. The members of the Application2 development team belong to an Azure Active Directory (Azure AD) group named App2Dev. You identify the following requirements for Application2:
– The members of App2Dev must be prevented from changing the role assignments in Azure.
– The members of App2Dev must be able to create new Azure resources required by Application2.
– All the required role assignments for Application2 will be performed by the members of Project1admins.
You need to recommend a solution for the role assignments of Application2. Solution: In Project1, create a resource group named Application2RG. Assign Project1admins the Owner role for Application2RG. Assign App2Dev the Contributor role for Application2RG. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

15. After you answer a question in this section, you will NOT be able to return to it. As a result, these questions will not appear on the review screen. You have an Azure subscription that contains a resource group named RG1. You create an Azure Active Directory (Azure AD) group named ResearchUsers that contains the user accounts of all researchers. You need to recommend a solution that meets the following requirements:
– The researchers must be allowed to create Azure virtual machines.
The researchers must only be able to create Azure virtual machines by using specific Azure Resource Manager templates.Solution: Create a lab in Azure DevTest Lab. Configure the DevTest Labs settings. Assign the DevTest Labs User role to the ResearchUsers group. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

16. You have an Azure subscription that contains a resource group named RG1. You create an Azure Active Directory (Azure AD) group named ResearchUsers that contains the user accounts of all researchers. You need to recommend a solution that meets the following requirements:
– The researchers must be allowed to create Azure virtual machines.
– The researchers must only be able to create Azure virtual machines by using specific Azure Resource Manager templates.
Solution: Create an Azure DevOps Project. Configure the DevOps Project settings. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

17. You have an Azure subscription that contains a resource group named RG1. You create an Azure Active Directory (Azure AD) group named ResearchUsers that contains the user accounts of all researchers. You need to recommend a solution that meets the following requirements:
– The researchers must be allowed to create Azure virtual machines.
– The researchers must only be able to create Azure virtual machines by using specific Azure Resource Manager templates.
Solution: On RG1, assign the Contributor role to the ResearchUsers group. Create a custom Azure Policy definition and assign the policy to RG1. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

18. A company named Contoso Ltd., has a single-domain Active Directory forest named contoso.com. Contoso is preparing to migrate all workloads to Azure. Contoso wants users to use single sign-on (SSO) when they access cloud-based services that integrate with Azure Active Directory (Azure AD). You need to identify any objects in Active Directory that will fail to synchronize to Azure AD due to formatting issues. The solution must minimize costs. What should you include in the solution?

A. Azure Advisor
B. Microsoft Office 365 IdFix
C. Azure AD Connect Health
D. Password Export Server version 3.1 (PES v3.1) in Active Directory Migration Tool (ADMT)

Answer: B

19. HOTSPOT –
Your company has an API that returns XML data to internal applications. You plan to migrate the applications to Azure. You also plan to allow the company’s partners to access the API. You need to recommend an API management solution that meets the following requirements:
– Internal applications must receive data in the JSON format once the applications migrate to Azure.
– Partner applications must have their header information stripped before the applications receive the data.
What should you include in the recommendation? To answer, select the appropriate options in the answer area. NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 19

Answer:
Box 1: 1
Box 2: 2
Box 3: 2

20. You have an Azure subscription. You need to recommend a solution to provide developers with the ability to provision Azure virtual machines. The solution must meet the following requirements:

– Only allow the creation of the virtual machines in specific regions.
– Only allow the creation of specific sizes of virtual machines.
What should be included in the recommendation?

A. conditional access policies
B. Azure Policy
C. Azure Resource Manager templates
D. role-based access control (RBAC)

Answer: B

21. HOTSPOT –
Your company has 20 web APIs that were developed in-house.
The company is developing 10 web apps that will use the web APIs. The web apps and the APIs are registered in the company’s Azure Active Directory (Azure
AD) tenant. The web APIs are published by using Azure API Management.
You need to recommend a solution to block unauthorized requests originating from the web apps from reaching the web APIs. The solution must meet the following requirements:
– Use Azure AD-generated claims.
– Minimize configuration and management effort.
What should you include in the recommendation? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 21

Answer:
Box 1: Azure AD
Box 2: Azure API Management

22. HOTSPOT –
You are designing an access policy for the sales department at your company.
Occasionally, the developers at the company must stop, start, and restart Azure virtual machines. The development team changes often. You need to recommend a solution to provide the developers with the required access to the virtual machines. The solution must meet the following requirements:

– Provide permissions only when needed.
– Use the principle of least privilege.
– Minimize costs.

What should you include in the recommendation? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 22

Answer:
Box 1: Premium P2
Box 2: Privileged Identity Management for the Azure resources

23. Your network contains an on-premises Active Directory forest. You discover that when users change jobs within your company, the membership of the user groups are not being updated. As a result, the users can access resources that are no longer relevant to their job. You plan to integrate Active Directory and Azure Active Directory (Azure AD) by using Azure AD Connect. You need to recommend a solution to ensure that group owners are emailed monthly about the group memberships they manage. What should you include in the recommendation?

A. Azure AD access reviews
B. Tenant Restrictions
C. Azure AD Identity Protection
D. conditional access policies

Answer: A

24. HOTSPOT –
You are designing a software as a service (SaaS) application that will enable Azure Active Directory (Azure AD) users to create and publish surveys. The SaaS application will have a front-end web app and a back-end web API. The web app will rely on the web API to handle updates to customer surveys.
You need to design an authorization flow for the SaaS application. The solution must meet the following requirements:
– To access the back-end web API, the web app must authenticate by using OAuth 2 bearer tokens.
– The web app must authenticate by using the identities of individual users.
What should you include in the solution? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 24

Answer:
Box 1: Azure AD
Box 2: A web API

25. HOTSPOT –
You have five .NET Core applications that run on 10 Azure virtual machines in the same subscription. You need to recommend a solution to ensure that the applications can authenticate by using the same Azure Active Directory (Azure AD) identity. The solution must meet the following requirements:
– Ensure that the applications can authenticate only when running on the 10 virtual machines.
– Minimize administrative effort.
What should you include in the recommendation? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 25

26. A company named Contoso, Ltd. has an Azure Active Directory (Azure AD) tenant that is integrated with Microsoft Office 365 and an Azure subscription.
Contoso has an on-premises identity infrastructure. The infrastructure includes servers that run Active Directory Domain Services (AD DS), Active Directory Federation Services (AD FS), Azure AD Connect, and Microsoft Identity Manager (MIM). Contoso has a partnership with a company named Fabrikam, Inc. Fabrikam has an Active Directory forest and an Office 365 tenant. Fabrikam has the same on- premises identity infrastructure as Contoso. A team of 10 developers from Fabrikam will work on an Azure solution that will be hosted in the Azure subscription of Contoso. The developers must be added to the Contributor role for a resource in the Contoso subscription. You need to recommend a solution to ensure that Contoso can assign the role to the 10 Fabrikam developers. The solution must ensure that the Fabrikam developers use their existing credentials to access resources. What should you recommend?

A. Configure a forest trust between the on-premises Active Directory forests of Contoso and Fabrikam.
B. Configure an organization relationship between the Office 365 tenants of Fabrikam and Contoso.
C. In the Azure AD tenant of Contoso, enable Azure Active Directory Domain Services (Azure AD DS). Create a one-way forest trust that uses selective authentication between the Active Directory forests of Contoso and Fabrikam.
D. In the Azure AD tenant of Contoso, create guest accounts for the Fabrikam developers.

Answer: D

27. You have a hybrid deployment of Azure Active Directory (Azure AD). You need to recommend a solution to ensure that the Azure AD tenant can be managed only from the computers on your on-premises network. What should you include in the recommendation?

A. Azure AD roles and administrators
B. a conditional access policy
C. Azure AD Application Proxy
D. Azure AD Privileged Identity Management

Answer: B

28. You have an Azure Active Directory (Azure AD) tenant named contoso.com that contains two administrative user accounts named Admin1 and Admin2. You create two Azure virtual machines named VM1 and VM2. You need to ensure that Admin1 and Admin2 are notified when more than five events are added to the security log of VM1 or VM2 during a period of 120 seconds. The solution must minimize administrative tasks. What should you create?

A. two action groups and one alert rule
B. one action group and one alert rule
C. five action groups and one alert rule
D. two action groups and two alert rules

Answer: B

29. You have an Azure Active Directory (Azure AD) tenant named contoso.com that contains several administrative user accounts. You need to recommend a solution to identify which administrative user accounts have NOT signed in during the previous 30 days. Which service should you include in the recommendation?

A. Azure AD Identity Protection
B. Azure Activity Log
C. Azure Advisor
D. Azure AD Privileged Identity Management (PIM)

Answer: D

30. HOTSPOT –
Your organization has developed and deployed several Azure App Service Web and API applications. The applications use Azure Key Vault to store several authentication, storage account, and data encryption keys. Several departments have the following requests to support the applications:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 30
You need to recommend the appropriate Azure service for each department request.
What should you recommend? To answer, configure the appropriate options in the dialog box in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 30.1

Answer:
Box 1: PIM
Box 2: MSI
Box 3: PIM

31. You manage a single-domain, on-premises Active Directory forest named contoso.com. The forest functional level is Windows Server 2016. You have several on-premises applications that depend on Active Directory. You plan to migrate the applications to Azure. You need to recommend an identity solution for the applications. The solution must meet the following requirements:
– Eliminate the need for hybrid network connectivity.
– Minimize management overhead for Active Directory.
What should you recommend?

A. In Azure, deploy an additional child domain to the contoso.com forest.
B. In Azure, deploy additional domain controllers for the contoso.com domain.
C. Implement a new Active Directory forest in Azure.
D. Implement Azure Active Directory Domain Services (Azure AD DS).

Answer: D

32. You have an Azure subscription named Project1. Only a group named Project1admins is assigned roles in the Project1 subscription. The Project1 subscription contains all the resources for an application named Application1. Your company is developing a new application named Application2. The members of the Application2 development team belong to an Azure Active Directory (Azure AD) group named App2Dev. You identify the following requirements for Application2:
– The members of App2Dev must be prevented from changing the role assignments in Azure.
– The members of App2Dev must be able to create new Azure resources required by Application2.
– All the required role assignments for Application2 will be performed by the members of Project1admins.
You need to recommend a solution for the role assignments of Application2. Solution: In Project1, create a network security group (NSG) named NSG1. Assign Project1admins the Owner role for NSG1. Assign the App2Dev the Contributor role for NSG1. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

33. HOTSPOT –
You manage a network that includes an on-premises Active Directory Domain Services domain and an Azure Active Directory (Azure AD). Employees are required to use different accounts when using on-premises or cloud resources. You must recommend a solution that lets employees sign in to all company resources by using a single account. The solution must implement an identity provider. You need to provide guidance on the different identity providers.
How should you describe each identity provider? To answer, select the appropriate description from each list in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 33

Answer:
Box1: User management occurs on-premises. Azure AD authenticates employees by using on-premises passwords.
Box 2: User management occurs on-premises. The on-promises domain controller authenticates employee credentials.

34. You have an Azure subscription that contains a resource group named RG1.
You create an Azure Active Directory (Azure AD) group named ResearchUsers that contains the user accounts of all researchers. You need to recommend a solution that meets the following requirements:
– The researchers must be allowed to create Azure virtual machines.
– The researchers must only be able to create Azure virtual machines by using specific Azure Resource Manager templates.
Solution: On RG1, assign a custom role-based access control (RBAC) role to the ResearchUsers group. Does this meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

35. A company deploys Azure Active Directory (Azure AD) Connect to synchronize identity information from their on-premises Active Directory Domain Services (AD
DS) directory to their Azure AD tenant. The identity information that is synchronized includes user accounts , credential hashes for authentication (password sync), and group membership. The company plans to deploy several Windows and Linux virtual machines (VMs) to support their applications. The VMs have the following requirements:
– Support domain join, LDAP read, LDAP bind, NTLM and Kerberos authentication, and Group Policy.
– Allow users to sign in to the domain using their corporate credentials and connect remotely to the VM by using Remote Desktop.
You need to support the VM deployment. Which service should you use?

A. Azure AD Domain Services
B. Azure AD Privileged Identity Management
C. Azure AD Managed Service Identity
D. Active Directory Federation Services (AD FS)

Answer: A

36. DRAG DROP –
A company has an existing web application that runs on virtual machines (VMs) in Azure. You need to ensure that the application is protected from SQL injection attempts and uses a layer-7 load balancer. The solution must minimize disruption to the code for the existing web application. What should you recommend? To answer, drag the appropriate values to the correct items. Each value may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Select and Place:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 36

Answer:
Box 1: Azure Application Gateway
Box 2: WAF

37. Your company has deployed several virtual machines (VMs) on-premises and to Azure. Azure ExpressRoute has been deployed and configured for on-premises to Azure connectivity. Several VMs are exhibiting network connectivity issues. You need to analyze the network traffic to determine whether packets are being allowed or denied to the VMs. Solution: Use the Azure traffic analytics solution in Azure Log Analytics to analyze the network traffic. Does the solution meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

38. Your company has deployed several virtual machines (VMs) on-premises and to Azure. Azure ExpressRoute has been deployed and configured for on-premises to Azure connectivity. Several VMs are exhibiting network connectivity issues. You need to analyze the network traffic to determine whether packets are being allowed or denied to the VMs. Solution: Use Azure Network Watcher to run IP flow verify to analyze the network traffic. Does the solution meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: A

39. Your company has deployed several virtual machines (VMs) on-premises and to Azure. Azure ExpressRoute has been deployed and configured for on-premises to Azure connectivity. Several VMs are exhibiting network connectivity issues. You need to analyze the network traffic to determine whether packets are being allowed or denied to the VMs. Solution: Install and configure the Log Analytics and Dependency Agents on all VMs. Use the Wire Data solution in Azure Log Analytics to analyze the network traffic. Does the solution meet the goal?

A. Yes
B. No

Answer: B

40. HOTSPOT –
A company plans to implement an HTTP-based API to support a web app. The web app allows customers to check the status of their orders.
The API must meet the following requirements:
– Implement Azure Functions
– Provide public read-only operations
– Do not allow write operations
You need to recommend configuration options.
What should you recommend? To answer, configure the appropriate options in the dialog box in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
Hot Area:
Microsoft Azure Architect Design Exam Question 40

Answer:
Box 1: GET only
Box 2: Anonymous

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *